EMDR Noord Opening 1 januari 2022

EMDR in Groningen

 

Hallo!! Vanaf januari 2022 start ik, Bart Brons de praktijk EMDR Noord.
EMDR Noord is een praktijk voor EMDR en Burn-out coaching in de stad Groningen.

Als EMDR practitioner behandel ik mensen met trauma’s en angsten. Naast EMDR maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie (VGCt®) en acceptance and commitment therapy.

Ik ben tevens opgeleid CSR-coach® (Chronische stress reductie) om mensen met burn-out klachten te begeleiden. Gerichte begeleiding en coaching helpt bij herstel van burn-out klachten en het voorkomen van stress in de toekomst.

Er is op dit moment geen wachtlijst. De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering. EMDR Noord is een onafhankelijke praktijk zonder afspraken met zorgverzekeraar

EMDR Groningen vrouw

1 gedachte over “EMDR Noord Opening 1 januari 2022”

  1. Bart is een prettige persoonlijkheid die doet wat hij hier op de site beloofd. Ik kon binnen 1 week bij hem terecht en na 2x EMDR durfde ik ’tot ziens op een andere plek en in een andere hoedanigheid’ tegen hem te zeggen. Ik voel me stukken lichter tav mijn hulpvraag. Bart heeft me, naast de EMDR nog een paar handvatten en inzichten meegegeven, die zeker van pas zullen komen. Bedankt Bart, ik ga met een gerust hart starten in mijn nieuwe job!

Reacties zijn gesloten.